توضیحات
دانه چیا یکی از بهترین و مفیدترین دانه های خوراکی است. این دانه های سیاه و سفید آب دوست هستند و می توانند تا 12 برابر وزن خود را آب جذب کنند. دانه چیا یک شبه غلات است، اما فیبر بسیار زیادی دارد و البته نوع فیبر موجود در دانه چیا، با فیبری که در نشاسته و سایر انواع کربوهیدراتها وجود دارد متفاوت است. مصرف دانه چیا برای لاغری بسیار معروف است. این دانه فوق العاده نهتنها از مواد مغذی، امگا 3، آنتیاکسیدان سرشار است، بلکه آمادهسازی و مصرف آن هم بسیار ساده است. بسیاری از افراد به راحتی دانههای چیا را به سریال صبحانه و رژیم غذایی خود اضافه و میل میکنند.
وزن | 100 گرم |
وزن بستهبندی | 100 |
ابعاد بستهبندی | 19x12x5 |
ارگانیک | بله |
شکل ظاهری | کامل |
ویژگی غذایی | امگا3 |
محل تولید | مشهد |
استان تولید | خراسان رضوی |
سایر توضیحات | دانه چیا سرشار از مواد مغذی است. تمام مواد مغذی موجود در آن از جمله پروتئین، کلسیم، چربی، منگنز، منیزیم، فسفر، فیبر، ویتامین B3 ، ویتامین B، ، روی (زینک)، پتاسیم، ویتامین B1 (تیامین) و ویتامین B2 می توان اشاره کرد. طبع دانه چیا سرد و تر است. مکانیزم اثر: این دانه ها چربی های خوبی هستند که با جلوگیری از حداقل رساندن میزان اسیدهای چرب امگا 6 در خون، مانع از بروز بیماریهای قلبی می شوند بنابراین، این امر استرس سیستم قلبی عروقی را به حداقل می رساند. نکات دارویی: دانه چیا سرشار از فیبر است، بهطوری که تنها دو قاشق غذاخوری از این دانههای مغذی، میتواند 40 درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را برطرف کند. مصرف فیبر کافی برای بهبود عملکرد روده و دستگاه گوارش اهمیت بسیاری دارد و در کاهش وزن موثر است. |