طعم و سایر جنبه های کیفی ماهی سوف از نوع پرورشی ممکن است کاهش جذابیت مصرف کننده زمانی که گونه های پرورشی هستند در مقایسه با همتایان وحشی خود داشته باشد.
پس از معرفی یک گونه جدید یا کمتر شناخته شده توسط صنعت آبزی پروری یکی از مهمترین توجیهات برای ارتقای کیفیت ماهیان پرورشی تداوم آن است.
کاهش فرود گونه های تجاری عمده سوف زرد (Perca flavescens)، گونه ای کوچک و کم چرب ماهی، یک گونه با اولویت بالا در ایالات متحده است.
بیشتر به ویژه در منطقه دریاچه های بزرگ که در مبل یافت آباد آن تقاضا زیاد است. با توجه به مالیسون (1999)، 70 درصد از فروش سوف زرد در این منطقه رخ دهد.
کاهش جمعیت سوف زرد در طول مانکن بچه گانه دهه 1970 و 1980 در این منطقه باعث تحریک صنعت آبزی پروری برای افزایش تولید سوف زرد برای برآوردن تقاضای منطقه یک موضوع مهم این است.
که تعیین کنید که آیا بین وحشی و وحشی تفاوت وجود دارد یا خیر ماهی های پرورشی با توجه به تفاوت های حسی آنها، آی تی
پژوهش حاضر در این مقاله بر همین موضوع متمرکز شده است
سوف زرد وحشی تازه (هر کدام 150 گرم) از آن به دست آمد منطقه دریاچه های بزرگ ایالات متحده و بلافاصله به دپارتمان علوم و فناوری غذایی در موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی ارسال شد.
ویرجینیا تک به محض ورود فیله ها پوست کنده شد و بلافاصله در دمای 20 درجه سانتیگراد منجمد شد، سوف زرد پرورشی بودند.
از مرکز آبزی پروری فناوری ویرجینیا که در آن آنها لباس نوزادی تا 150 گرم در یک آبزی پروری در حال چرخش رشد کردند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.