جنس مهم اکولوژیکی و اقتصادی Chrysanthemum شامل حدود 40 گونه و تعداد زیادی هیبرید و ارقام است. کاپیتولوم خشک شده گل داوودی (CM) Ramat. Tzvel، یعنی Flos Chrysanthemi، به طور مکرر در طب سنتی چینی (TCM) و طب عامیانه برای حداقل 2200 سال استفاده می شود.
همچنین برای حدود 2000 سال از زمان سلسله هان در چین، نوشیدنی چای محبوب بوده است. با این حال، منشاء ارقام مختلف CM و رابطه فیلوژنتیکی بین Chrysanthemum و جنس Asteraceae مربوطه هنوز مبهم است و بررسی جامعی در مورد ارتباط بین تنوع زیستی و تنوع شیمیایی گل داودی وجود ندارد.
هدف این مقاله ارائه خلاصهای ترکیبی از فیلوژنی، تنوع زیستی، متابولیتهای گیاهی و تنوع شیمیایی گل داودی و گروههای طبقهبندی مرتبط با تمرکز بر CM و خویشاوندان وحشی آن است.
بر اساس بررسی متون گسترده و با توجه به ارزش دارویی گل داوودی، ما پیشنهاداتی برای ارتباط آن با برخی از جنس ها/گونه ها و کاربردهای آینده و همینطور چگونگی تکثیر گل داوودی ارائه می دهیم.
تنوع شیمیایی استخراج از تنوع زیستی گل داودی حاوی زیر قبیله Artemisiinae، و همچنین اثربخشی درمانی معدن و سایر ابزارهای استفاده از تنوع شیمیایی/تنوع زیستی، ارتباط نزدیکی با حفاظت و استفاده پایدار از منابع Artemisiinae دارد.
هشت رقم اصلی Flos Chrysanthemi، یعنی Hangju، Boju، Gongju، Chuju، Huaiju، Jiju، Chuanju و Qiju وجود داشت که از نظر منشاء جغرافیایی و روشهای پردازش متفاوت هستند.
ارقام مختلف CM از هیبریداسیون های مختلف بین گونه های وحشی متعدد سرچشمه می گیرند. آنها عمدتا حاوی روغن های فرار، تری ترپن ها، فلاونوئیدها، اسیدهای فنولیک، پلی ساکاریدها، اسیدهای آمینه و سایر فیتومتابولیت ها بودند که دارای فعالیت های ضد میکروبی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدانی، ضد پیری، ضد سرطانی، ضد التهابی و گروه های طبقه بندی نزدیک به هم هستند.
به عنوان غذا، دارو و چای نیز مفید باشد. علیرغم برخی پیشرفتها، روابط ژنتیکی/شیمیایی بین گونهها، گونهها و جنسهای مربوطه هنوز مشخص نشده است. بنابراین، نقشهای فارماکوفیلوژنی و فناوری omics برجسته میشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.