لامپ مهتابی پارس شعاع توس موجب از کار افتادن برق کل شهر شد

یک مسیر پیشنهادی برای توضیح رابطه بین قرار گرفتن در معرض نور لامپ مهتابی پارس شعاع توس در شب و عملکرد متابولیک تغییر یافته از طریق تغییرات در خواب است.

شواهد قوی از مطالعات اپیدمیولوژیک و تجربی نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض نور شبانه، چه از منابع بیرونی و چه از منابع داخلی، تأثیرات منفی بر کیفیت خواب ذهنی و عینی دارد.

همانطور که توسط اکتیوگرافی یا پلی‌سومنوگرافی کاهش زمان کل خواب ، کارایی خواب نشان داده شده است.

افزایش بیداری پس از شروع خواب، کاهش میزان خواب موج آهسته، یا افزایش شاخص برانگیختگی. با توجه به نقش ثابت اختلالات خواب در اختلال عملکرد متابولیک، این احتمال وجود دارد که قرار گرفتن در معرض نور شبانه متابولیسم گلوکز را به دلیل اختلال در خواب تغییر دهد.

با این حال، به نظر می رسد قرار گرفتن در معرض نور شبانه نیز تأثیر مستقیمی بر تنظیم گلوکز دارد که مستقل از کاهش خواب است، همانطور که در مطالعه ای نشان داد که افراد مرد سالم را در معرض محرومیت از خواب در تاریکی یا محرومیت از خواب با قرار گرفتن در معرض نور شبانه قرار داد.

 

این مطالعه نشان داد که یک شب کامل محرومیت از خواب با قرار گرفتن در معرض نور شبانه باعث افزایش سطح انسولین و پپتید-1 شبه گلوکاگون پس از غذا، افزایش مقاومت به انسولین و کاهش ملاتونین در شب شد. این تغییرات در شرایط محرومیت از خواب در تاریکی مشاهده نشد.

دومین مکانیسم پیشنهادی برای توضیح اختلال متابولیسم گلوکز از قرار گرفتن در معرض نور شبانه از طریق تغییرات ناشی از نور در سیستم شبانه روزی درون زا، از جمله سرکوب و تغییر فاز ریتم ملاتونین است.

به خوبی ثابت شده است که قرار گرفتن در معرض نور ترشح ملاتونین را سرکوب می کند، و چندین مطالعه سرکوب ملاتونین در شب را با بروز دیابت و مقاومت به انسولین دخیل دانسته اند.

ارتباط بین سطوح تغییر یافته ملاتونین و تغییرات در تنظیم گلوکز ممکن است با شواهدی مبنی بر نقش ملاتونین در ترشح و عملکرد انسولین توضیح داده شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.