درخت آلبالو در بازار شیراز یا درخت آلبالو، Prunus avium از دوران نوسنگی در اروپا وجود داشته است، همانطور که اکتشافات باستان شناسی نشان می دهد. بر اساس آثار باستان شناسی یافت شده در آسیا، کشت درخت گیلاس برای میوه آن به قرن چهارم قبل از میلاد برمی گردد.
اولین فرهنگ یونانی و سپس رومی بود. گفته می شود که آلبالو توسط لوکولوس پس از لشکرکشی او به میتریداتوس بازگردانده شده است. در فرانسه، فرهنگ و استفاده از آن توسط لویی پانزدهم دموکراتیزه شد، که اشتیاق بلعیدنی به این درختچه داشت.
امروزه، به نظر می رسد بسیاری از مطالعات استفاده اجدادی از ساقه آلبالو را در برابر احتباس آب، مشکلات افزایش وزن و اختلالات سیستم کلیه تایید می کند.
در آشپزخانه می توانید از آلبالو به هر شکلی استفاده کنید! هیچ چیز مثل یک کاسه آلبالو تازه چیده شده نیست! اما راههای زیادی برای بهرهمندی از مزایای تغذیهای آنها نیز وجود دارد.
خارج از دورههای برداشت، میتوانیم از فریزر خود برای نگهداری آنها استفاده کنیم و از آنها در همه شکلهایشان استفاده کنیم، مثلاً در اسموتیها، مخلوط شده با جو دوسر…
شما می توانید آلبالو های خشک و خرد شده را به طور کامل در شکلات تلخ ذوب شده بگنجانید. حتی جالب است که آنها را روی سالاد یا سبزیجات پخته بپاشید. همچنین می توانید از آن در نسخه نوشیدنی مانند اضافه کردن آب گیلاس به آب گازدار برای بهبودی استفاده کنید.
اما این فقط میوه نیست که جالب است، آیا در مورد ساقه آلبالو چیزی شنیده اید؟
ساقه گیلاس سرشار از خواص دارویی است. دارای خواص ادرار آور، سم زدایی و ضد التهابی است. دمگل آلبالو راهی موثر برای شروع یک فرآیند پاکسازی عمومی بدن و سیال کردن “خلق”، مایعات ارگانیک بدن ما است.
در انرژی های سنتی چینی، ساقه آلبالو به روش های مختلفی تهیه و استفاده می شود:
در چای گیاهی
در جوشانده
در کپسول
رعایت دوز، زمان آماده سازی و دفعات مصرف همچنان مهم است.
چگونه جوشانده دمگل آلبالو را “خانگی” درست کنیم؟
تهیه جوشانده دمگل آلبالو بسیار آسان است. علاوه بر این، یکی از انواع آماده سازی غنی از مواد فعال است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.