خواص و سم موجود در زعفران

مطالعات گزارش کردند که زعفران سرگل ممتاز موثرتر از دارونما و حداقل معادل دوزهای درمانی ایمی پرامین و فلوکستین است. در هیچ یک از مطالعات تفاوت قابل توجهی در عوارض جانبی مشاهده نشد.

به عنوان یک مکمل غذایی، زعفران ایران ممکن است از آسیب شبکیه در موش جلوگیری کند و در درمان رتینوپاتی ایسکمیک و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن نقش داشته باشد.

فعالیت های ضد درد و ضد التهابی از کلاله ها و گلبرگ های زعفران گزارش شده است. بررسی‌های متون نشان داد که کاهش در سطح کلسترول و تری گلیسیرید و کاهش آسیب عروقی هنگامی که خرگوش‌های دارای چربی خون بالا با کروستین درمان شدند، مشاهده شد.

هیپوکسی در دیواره عروقی نیز کاهش یافت. با این حال، در مطالعه دیگری، 400 میلی گرم در روز (به مدت 7 روز) زعفران نگین قائنات هیچ تأثیری بر پروفایل لیپیدی داوطلبان سالم نشان نداد.

علاوه بر این، یک اثر آنتی اکسیدانی در پلاکت های انسان همراه با مهار پراکسیداسیون لیپیدی مشاهده شد. گزارشی وجود دارد که نقش بالقوه عصاره زعفران را در درمان سرطان مرور کرده است.

با این حال، به نظر می رسد زعفران پوشال مشهد یک گیاه سیتوتوکسیک انتخابی است، اما مکانیسم آن به وضوح مشخص نشده است.

علاوه بر فعالیت فوق الذکر، بهبود حافظه مختل شده با اتانول موش، اثرات بر رفتار یادگیری و مرگ سلول های عصبی، و مدیریت پسوریازیس از C. sativus گزارش شده است.

زعفران به طور کلی هنگام مصرف سمی نیست. در مقادیر آشپزی، اما دوز کشنده در 20 گرم و دوز سقط کننده در 10 گرم در ادبیات نشان داده شده است.

عوارض جانبی مانند رینوکونژکتیویت، آسم برونش، خارش پوستی و گزارش موردی از آنافیلاکسی وجود داشته است.

  • منابع:
    1. An overview on saffron, phytochemicals, and medicinal properties
  • تبلیغات: 
    1. تاریخچه اولیه ثروتمندی در زمان گذشته
    2. روشی که ارزش ریال را بیشتر از دلار می کند
    3. توپی که به کره ماه رفت !!
    4. کارآفرینان توانسته اند درصد بیکاری را پایین بیاورند

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.