بطری های قدیمی را تهیه کنید که قابل بازیافت برای تولید بطری های جدید هستند. اگر بطری ها از سطل های محله باشند بهتر است. بطری هایی با اشکال و رنگ های مختلف جمع آوری کنید.
بطری شیشه ای رنگی را با آب و صابون تمیز کنید و برچسب های کاغذی را بردارید. نوارها و کلاه های فلزی آنها را بردارید. بطری ها را در یک خط بچینید. آنها را بر اساس رنگ سبز، کهربایی و شفاف مرتب کنید. این اولین مرحله بازیافت است.
پس از شستن بطری های شیشه ای، آنها را به قطعات کوچکی به نام کولت برش می دهند. با نظارت بزرگسالان و با استفاده از دستکش، می توانید شیشه ها را بشکنید یا گلوله ها را از کارخانه بازیافت محلی جمع آوری کنید.
برای ذوب مخلوط مواد خام و کولت ها، نباید اقدام به ساختن کوره کرد زیرا چنین دماهای بالایی را فقط در کارخانه بازیافت می توان به دست آورد. هرگز این را در خانه امتحان نکنید.
مزایای بازیافت در محله خود را محاسبه کنید. برای هر شیشه ای که بازیافت می شود، صرفه جویی در مواد خام، کاهش هزینه دفع و همچنین محاسبه سود حاصل از دفن زباله ها را محاسبه کنید.
شما باید این محاسبه را برای کل ظروف بطری های شیشه ای مورد استفاده و بازیافت در منطقه خود اعمال کنید. دریابید که چند درصد از آن واقعا بازیافت می شود. میتوانید برای صحبت با مقامات محلی از کمک بزرگسالان استفاده کنید یا برای اطلاع از اعداد به کارخانه بازیافت محلی مراجعه کنید.
بطری های شیشه ای از لحاظ تاریخی ظروف عالی برای شراب بوده اند. آنها بی اثر هستند و به راحتی مهر و موم شده اند، بنابراین شراب می تواند سال ها بدون تأثیر کهنه شود و تکامل یابد. حمل و نقل و نگهداری آنها آسان است. یک بطری 750 میلی لیتری برای دو نفر مناسب است.
با این حال، بطریهای شیشهای در زمان اختلالات تجارت جهانی و بحران آبوهوایی، هرگز به اندازه امروز مشکلساز نبودهاند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.